Bij Expodoc wordt er voortdurend geluisterd naar de klant en met die input wordt het programma steeds verder ontwikkeld. Dankzij de nauwe samenwerking is de toepassing erg toegankelijk. De Expodoc Partner Assembly is daar een mooi voorbeeld van.

Het is een jaarlijkse traditie die de klanten van Expodoc samenbrengt om naar hen te luisteren. Daarnaast worden de nieuwe functionaliteiten voorgesteld en krijgen de klanten ook tal van tips & tricks waarmee ze de volgende dag meteen aan de slag kunnen.

EPA 2018... a success story outside our comfort zone

Dit jaar vond de Benelux-editie van de Expodoc Partner Assembly plaats in Antwerpen, de thuisbasis van Expodoc. Het thema van deze editie was “Outside our comfort zone” denken en doen. Met tal van voorbeelden werd aangetoond dat het belangrijk is om te durven uit onze comfort zone te stappen als we meer willen bereiken. Met een hapje en een drankje werd er ook getoost op het 10-jarig bestaan van Expodoc. Het was hét moment om een terugblik te werpen op de voorbije jaren. We maken dan ook graag van deze gelegenheid gebruik om de Expodoc Experts te bedanken voor het vertrouwen in het “More Expodoc More Fun” fenomeen.

Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan werd er uiteraard ook een blik naar de toekomst geworpen… er zijn er namelijk verschillende nieuwe features ontwikkeld om deze mijlpaal te vieren én staan er nog heel wat op de planning voor de komende maanden. De Expodoc Partner Assembly was dan ook slechts de voorzet voor het lanceren van enkele nieuwigheden. Nu houden we iedereen nog even in spanning want er volgen nog enkele mooie verrassingen tijdens dit jubileumjaar.